wat betekent leven zonder welvaart voor mij?


n
leven zonder overbodige luxe voor mij betekent het dat ik leef volgens
de eerste levensbehoeftes want deze heb je nodig om een normaal leven te leiden zonder allerlei overbodige dingen zoals (komt nog)
de eerste levensbehoeftes zijn:
1) een dak boven je hoofd
2) kleding
3) warmte
4) voedsel
5) water

dan kan je zeggen maar al die punten dat hebben we al,ja maar er is toch een groot verschil want je kan kleding hebben en dragen tot
dat ze helemaal versleten zijn of je volgt de mode en moet elke jaar en of elk seizoen nieuwe kleren kopen . mode is een onderdeel van
luxe dingen en is overigens uit gevonden door de adel in de middeleeuwen, heb ik ook een leuk punt want we leven nu in een maatschappij welke
door de adel in de middeleeuwen is ontwikkeld.kom ik later op terug

ik denk dat ik ook mijn verhaal vertel hoe ik hierop ben gekomen.
en nog veel meer,komt binnenkort op de site.
site word vanaf nu bladzijdes genoemd omdat ik trots ben op het hollands en trots op mijn dialect, wat denk ik ook op de bladzijdes komt.dialecten worden helaas steeds minder gesproken, omdat de overheden vroeger wilde dat we allemaal abn prate is goed ,maar kan toch naast de dialecten? wat zie je nu ? jongeren die een eigen taal maken zoals straat taal en waarom ? om een Identiteit te hebben je met een bepaalde groep te identificeren ofwel in mijn geval daar waar ik vandaan kom.en de jongeren proberen dit uit de zelfde behoefte na te maken.dit is voor mij een onderdeel van het mens zijn.


deze wil ik ook nog meegeven. ik vind internet iets gevaarlijks, want hier word je gevolg door internet bedrijven die alles van je willen weten zodat ze je kunnen verleiden om nog meer maken geld uit te geven en ons afhanklijk maken, maar ook kijken of wij een gevaar zijn voor de gevestigde orde en dan niet te vergeten al die criminelen die op onze centen uit zijn en op het internet wel heel gemakkelijk ons onze centen afhandig maken.
op deze site (de laaste keer)kom je dit niet tegen omdat ik het oude html en php gebruikt en al die alles willende wetende bedrijven geen toegang krijgen tot mijn bladzijdes omdat ik al die internet en oude bedrijven die nu ook op internet zitten hier geen toegang hebben.

p.s.internet is wel een goede plek om kennis te krijgen , en zou volgens mij de enigste reden moeten zijn om het internet te hebben!
mijn dank gaat uit naar degene die mij dit duidelijk heeft gemaakt ;) en mijn deur staat altijd open voor diegene.

gr jan


hoe hoe houdt je groente en fruit langer hoedbaar? niet door het in plastic te verpakken maar door het natuurlijk te laten drogen, zonder o.a. een droog oven.